FAQ voor Tuinhulpen

Wat ga ik per uur verdienen?

Het bedrag dat je als tuinhulp gaat verdienen hangt van meerdere factoren af, waaronder je leeftijd, ervaring, werktijden, prestaties en de complexiteit van de klus. Het Nibud (Nationaal instituut Budgetvoorlichting) geeft hier geen concrete richtlijn voor. Je kunt in je oproep op de website zelf een voorkeur of richtlijn aangeven over wat je zelf denkt dat een redelijke vergoeding is. Uiteindelijk is er met degene die een tuinhulp zoekt natuurlijk een afspraak over de vergoeding. Zorg ervoor dat je hier duidelijke afspraken over maakt en dit eventueel schriftelijk (in een contract) vastlegt.

Kan ik zelf mijn profiel van de website verwijderen?

Ja. Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en we gaan hier zorgvuldig mee om. Op je profielpagina kun je je profiel deactiveren zodat deze niet meer op de website te zien is. Je kunt ook je volledige account verwijderen via instellingen. Je moet eerst inloggen voordat je je account kunt verwijderen.

Ik heb mijn profiel van de website verwijderd maar mijn naam wordt nog wel door zoekmachines vermeld?

Jouw profiel is doorzoekbaar gemaakt om ervoor te zorgen dat jij snel een tuinklus kunt vinden. Hierdoor kunnen ook zoekmachines zoals Google jouw profiel tonen in hun zoekresultaten. Wanneer jij je account van de site verwijdert kan het soms tot maximaal 4 weken duren totdat jouw profiel niet meer wordt weergegeven. Het kan echter ook zijn de dit de volgende dag al gebeurd is. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Worden tuinhulpen en tuinhulp zoekenden door jullie gescreend?

De website wordt door ons regelmatig gecontroleerd op ongewenste inhoud. Onbetrouwbare profielen verwijderen wij van de website. Tuinhulpen en zoekenden dragen hun eigen verantwoordelijkheid wanneer zij op onze website door het aanbod zoeken. Wij raden iedereen aan om van te voren een kennismakingsgesprek te houden wanneer er een tuinhulp of zoekende is benaderd. Doe dit samen met een bekende en het liefst in een vertrouwde (openbare) ruimte.