Tuinieren

Gratis aanmelden
Meer info?

Tuinieren

Werk jij graag met je handen en in de open lucht? Meld je dan nu aan en kom in contact met verschillende leuke tuinier adressen! Maak hiervoor je profiel aan. Vanaf dat moment kunnen tuinhulp-zoekende reageren op jouw profiel. Ook kan jij reageren op oproepen van mensen die een tuinhulp zoeken. Jij bepaald zelf bij wie je gaat tuinieren. In contact komen doe je via deze website, verdere afspraken maak je met de mensen zelf.

Lekker buiten werken en tegelijkertijd bijverdienen.

Jij houdt van tuinieren en je hebt altijd al groene vingers gehad? Via de website vind je allerlei tuinwerk en klussen bij jou in de buurt! Maak dus nu een profiel aan en word direct gevonden door iemand die op zoek is naar jou. Op deze manier verdien je bij terwijl je de hele dag lekker buiten bezig bent! Tuinwerk gezocht is nu: gevonden!

Gratis aanmelden

Verhalen van andere tuinhulpen over deze website:

Liza uit Arnhem:
"Ik vind het heerlijk om buiten te werken en de boel op de fleuren! Ik kon via deze website reageren op oproepen en had zo snel een baantje!"
Joost uit Leeuwarden:
"Na een week had ik contact met twee leuke tuinier adresjes. Ik ga nu elke twee weken een middag bij hun in de tuin aan de slag, en mooi dat het wordt!"
Linda uit Rotterdam:
"Ik wist helemaal niet dat buiten zijn mij zo veel energie zou geven! En een extra zakcentje kon ik wel gebruiken. Nu ga ik elke week bij drie verschillende gezinnen een paar uurtjes tuinieren."

Hoe start ik?

  1. Aanmelden
  2. Vul je profiel in
  3. Nu kunnen mensen op jou reageren en jij kunt reageren op oproepen

Waarom Tuinhulpen.nl?

  1. Tuinhulpen door heel Nederland
  2. Bespaar veel geld aan bemiddelingskosten
  3. Zowel particulier als zakelijk aanbod
  4. Automatisch als eerste op de hoogte van nieuwe tuinhulpen
  5. Snel in contact door SMS naar tuinhulp