Over-ons

Niet iedereen is een kampioen in tuinieren. Of als je er simpelweg geen tijd voor hebt is het handig om een tuinhulp in te schakelen. Voorheen was het misschien lastig of te duur om een bedrijf te laten komen. Nu is er echter Tuinhulpen.nl die het meeste werk voor jou doet. Ons doel is ervoor zorgen dat je veilig, makkelijk en snel een geschikte tuinhulp vindt.

Veilig en snel

Het eerste contact tussen een tuinhulp en een zoekende is zonder contactgevens uit te wisselen. Je kunt ook van tevoren aangegeven wat het salaris/vergoeding is, zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wanneer u zich aanmeldt een de hoeveelheid reactietegoed heeft aangegeven, zorgen wij ervoor door een e-mail en vaak ook SMSje naar degene waarop je reageert, dat u snel in contact komt met elkaar. Het is goed mogelijk dat u de tuinhulp in de buurt al kent!

Makkelijk en flexibel

Tuinhulpen.nl doet het meeste werk voor je. Het is niet meer nodig om in een telefoonboek te bladeren of om een advertentie te hangen in de plaatselijke supermarkt. Simpelweg een profiel aanmaken met jouw voorkeuren is genoeg. Wanneer er iemand reageert op jouw profiel krijg je direct een sms-bericht en wordt er een email gestuurd. Vul daarvoor wel altijd je telefoonnummer in.