Bewaren Terug

Tuinhulp Vera Lebens uit Nijmegen

In contact komen

Samenvatting tuinhulp

Woonplaats Tuinhulp Nijmegen (6524)
Provincie Gelderland
Leeftijd 62
Geslacht Vrouw
Ervaring met tuinieren 4 - 5 jaar
Laatste keer ingelogd 2 dagen geleden
+ Telefoonnummer bekend.
Als u reageert, dan krijgt de tuinhulp direct een email en sms bericht!

Profiel van Vera Lebens

Foto tuinhulp Vera Lebens

De toekomst is groen! Net als veel consumenten ben ik me steeds meer van bewust van het belang van een mooie groene leefomgeving. Met eigen ogen zie ik dat mijn eigen leefomgeving in de stad Nijmegen en omgeving groener en groener wordt. Er komen meer parken bij, de eetbare tuinen schieten als paddenstoelen uit de grond, schoolpleinen worden groener en er worden op geschikte plekken in de stad steeds meer bomen en struiken geplant. En dat resulteert niet alleen in een groener en mooier leefmilieu maar zorgt ook voor een gezond leefklimaat. Deze ontwikkeling wil ik graag stimuleren door zelf midden in het groen te gaan werken.

Wie ben ik?
Mijn naam is Vera Lebens. Als ik mezelf zou moeten kernschetsen, zeg ik: ik ben iemand met groene vingers, houd van hard en handmatig werken en ben hierbinnen doel- en precisiegericht. Graag laat ik mijn handen wapperen in de buitenlucht, naar aanleiding van de wensen van mijn opdrachtgever om tot een mooi resultaat te komen.

Ik ben van mening dat mijn persoonlijke kwaliteiten voldoen aan de eisen die dit werk met zich mee brengt. Ik ben een stabiele persoonlijkheid met een accurate en zelfstandig werkhouding en houd van sociale contacten. Ook ben ik enthousiast gemotiveerd met een bovengemiddeld verantwoordelijkheidsbesef.

In de afgelopen drie jaar heb ik vele tuinen van particulieren onderhouden. Met veel plezier want het gaf me telkens weer een voldaan gevoel om aan de wensen van de mensen tegemoet te komen. En niet op de laatste plaats was het fijn voor mezelf; het buiten zijn en praktisch bezig zijn.

Ik hoop u gauw te ontmoeten. Graag kom ik uw tuin bezichtigen, praten over hoe en wat om aan de slag te gaan als tuinvrouw. In uw tuin, voor een mooie tuin.

Elke zaterdag kunt u mij ook vinden, achter de biologische groente- en fruitkraam Wasdom, op het Kelfkensbos in Nijmegen.

Vriendelijke groet,
Vera

Maak onderling goede afspraken. Betaal de klus pas als deze geklaard is. Betaal materialen altijd pas als deze geleverd zijn.

Bijzonderheden

 • Elke zaterdag kunt u mij ook vinden, achter de biologische groente- en fruitkraam Wasdom, op het Kelfkensbos in Nijmegen.

Tuingereedschap

 • Bladblazer
 • Elektrische Heggenschaar
 • heggenschaar op accu
 • Knipschaar

Direct reageren

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Direct reageren

Op de kaart

Zoom in om meer tuinhulpen weer te geven.

Hoe het werkt?

 1. Tuinhulp Nijmegen zoeken

  De geschikte tuinhulp in Nijmegen vinden.
 2. Aanmelden

  Aanmelden om te kunnen reageren en gratis een oproep te plaatsen.
 3. Reactie sturen

  Heeft u een tuinhulp gevonden? Reageer dan. Verder afspraken maakt u met de tuinhulp zelf.

Tuinieren Nijmegen

Wil jij graag tuinieren in Nijmegen? Jij kunt je gratis aanmelden als tuinhulp!