Informatie voor tuinhulp zoekenden

Hoe werkt Tuinhulpen.nl?

Tuinhulpen.nl brengt tuinhulpen en tuinhulp-zoekenden met elkaar in contact. Het is via onze site gemakkelijk om te zoeken naar een tuinhulp bij jou in de buurt. De tuinhulpen worden per stad ingedeeld. U kunt het profiel van een tuinhulp bekijken en hieruit opmaken of het voor u een geschikte tuinhulp is. Het is natuurlijk mogelijk dat de tuinhulp die u vindt voor u een bekende is. Dit maakt het allemaal net wat makkelijker.

Screent Tuinhulpen.nl de tuinhulpen en zoekenden?

Om de website netjes en in orde te houden controleren we regelmatig op ongewenste inhoud. Onbetrouwbare gebruikers verwijderen we direct van onze website. Als tuinhulp zoekende bent u zelf verantwoordelijk voor afspraken die u met de tuinhulp maakt. Het is aan te raden om de tuinhulp die u geschikt lijkt niet meteen met een klus te laten beginnen, maar dat er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvindt. Zo kunt u elkaars voorkeuren duidelijk maken en kunt u nagaan of de tuinhulp betrouwbaar is. Houdt dit kennismakingsgesprek met iemand samen, het liefst in een openbare ruimte.

Hoeveel betaal ik de tuinhulp per uur?

Het bedrag dat u per uur betaalt aan de tuinhulp hangt van verschillende dingen af. De leeftijd, ervaring, soort klus en de prestaties van de tuinhulp zijn bepalend voor het uurloon. Het is vanzelfsprekend dat een minder ervaren jongere een lagere vergoeding krijgt dan een meer ervaren professional. Ook is er een verschil wanneer u een tuinhulp inhuurt die via een bedrijf werkt, of iemand die zelfstandig werkt. Een scholier of tiener zou bijvoorbeeld tussen de €6,- en €10,- kunnen verdienen. Naarmate de leeftijd, ervaring en complexiteit van de klus omhoog gaan, wordt het uurloon ook hoger. U kunt dit het beste van te voren overleggen met de tuinhulp en zo samen tot een duidelijke afspraak komen.

Wat kost Tuinhulpen.nl?

U betaalt slechts een kleine vergoeding voor het reageren op profielen en advertenties van de tuinhulpen. Hier vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Verdient Tuinhulpen.nl zelf iets aan de tuinhulpen?

Onze tuinhulpen houden zelf hun volledige verdiensten. U rekent 1 op 1 af met de tuinhulp, Tuinhulpen.nl komt daar niet tussen. In ruil voor een kleine vergoeding voor het reageren op tuinhulpen bieden wij een sms- en maildienst aan en kunnen wij continu de website updaten en verbeteren.

Ik wil graag mijn account en oproep verwijderen. Kan dat?

Uiteraard. U heeft volledige controle over uw privacy en gegevens. U kunt uw oproep gemakkelijk verwijderen door in te loggen, naar uw oproeppagina te gaan en vervolgens op “verwijder oproep” te klikken aan de rechterkant van de pagina. Het is ook mogelijk om uw gehele account te verwijderen: Log in, ga naar “Instellingen” en druk onderaan op “Verwijder mijn account”.

Hoe schrijf ik mij uit?

Wanneer u een premium account heeft kunt u uitschrijven op de Account status pagina. Houdt u er rekening mee dat het kan zijn dat er bij u nog een bedrag geïncasseerd kan worden wanneer uw nieuwe maand de vorige week is ingegaan. Voor de eerst volgende maand wordt geen bedrag meer in rekening gebracht.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Uw privacy is zowel voor u als voor ons erg belangrijk. U heeft volledige controle over uw gegevens en het is ten alle tijden mogelijk om uw account te verwijderen. Hiervoor gaat u naar uw instellingen-pagina. U dient eerst in te loggen en uw identiteit te bevestigen.

Kan ik u mailen voor een tuinhulp?

Dit is helaas niet mogelijk. Wij proberen juist voor u via de website een zo goed mogelijke tuinhulp te regelen. U kunt via de profielen van tuinhulpen een selectie maken die aan uw eisen voldoet. Vervolgens kunt u reageren op de profielen. Hierna kunt u een afspraak maken met de tuinhulp waar uw voorkeur naar uit gaat.

Een tuinhulp zoeken

Op deze manier vindt u het gemakkelijkst uw ideale tuinhulp:

  1. Op de homepagina vindt u rechtsboven de knop “Alle tuinhulpen”. Klik hier voor een overzicht van alle tuinhulpen die op de website staan.
  2. Links op deze pagina kunt u vervolgens zoeken op een plaats of postcode. Onder de zoekbalk kunt u het zoekresultaat filteren naar uw voorkeur.
  3. De profielen van de tuinhulpen verschijnen in het midden op de pagina. Hier vindt u alle relevante informatie over de tuinhulp.
  4. Om te reageren op een oproep van een tuinhulp moet u een account aanmaken op de website.
  5. Vervolgens kunt u op de oproepen van alle tuinhulpen reageren.
  6. De tuinhulp ontvangt een email en sms-bericht dat er op zijn of haar profiel is gereageerd. Nu kunt u samen met de tuinhulp overleggen en verdere afspraken maken.