Wat kost een tuinhulp via Tuinhulpen.nl?

Via deze website komt u in contact, met de tuinhulp rekent u zelf af.

Wat kost het reageren op een tuinhulp?

Wij hebben met veel liefde voor tuinieren deze website gemaakt. Voor Tuinhulpen is deze website gratis. Tuinhulp-zoekende kunnen gratis een oproep plaatsen en gebruik maken van onze emailservice. Om deze website te kunnen blijven verbeteren vragen wij voor het reageren op tuinhulpen een kleine vergoeding zoals onderstaand weergegeven.

Basis Account Prepaid Account
Oproep plaatsen Ja Ja
Zoeken naar tuinhulpen Ja Ja
Reageren op tuinhulpen No Met reactietegoed
Opmerkingen Gratis Reactietegoed 2 jaar te gebruiken
Opzeggen Op elk gewenst moment Op elk gewenst moment
Kosten Gratis 2 reacties € 4,95
10 reacties € 9,95
30 reacties € 19,95

Ben ik er zeker van dat een tuinhulp reageert?

Wij sturen altijd een e-mail en in bijna alle gevallen ook een SMS naar de tuinhulp op het moment dat u reageert. Zo weten wij zo goed als zeker dat de tuinhulp uw reactie op haar of zijn profiel leest. Helaas kan het zijn dat de tuinhulp niet zo accuraat reageert als je normaal zou verwachten. Hier kunnen wij helaas niks aan doen. Het kan dus zijn dat u geen reactie krijgt van de tuinhulp. TIP: kijk altijd even wanneer de tuinhulp voor de laatste keer is ingelogd.

Wat kost een tuinhulp?

Dat hangt erg van de ervaring van de tuinhulp af met tuinieren. Normaal gesproken liggen de tarieven rond de 10 euro per uur voor de particuliere tuinhulp.

U kunt zonder tussenkomst van Tuinhulpen.nl opnieuw met dezelfde tuinhulp contact opnemen. Als u een andere tuinhulp wilt, of wanneer de vaste tuinhulp niet beschikbaar is, gebruikt u uw reactietegoed.