Tuinhulpen.nl stopt. Helaas vraagt het onderhoud van dit platform de beheerder te veel tijd. Binnenkort stopt de website zijn operatie.
Bewaren Terug

Tuinhulp Vera Lebens uit Nijmegen

In contact komen

Samenvatting tuinhulp

Woonplaats Tuinhulp Nijmegen (6524)
Provincie Gelderland
Leeftijd 60
Geslacht Vrouw
Ervaring met tuinieren 4 - 5 jaar
Laatste keer ingelogd 2 weken geleden
+ Telefoonnummer bekend.
Als u reageert, dan krijgt de tuinhulp direct een email en sms bericht!

Profiel van Vera Lebens

Foto tuinhulp Vera Lebens

De toekomst is groen! Net als veel consumenten ben ik me steeds meer van bewust van het belang van een mooie groene leefomgeving. Met eigen ogen zie ik dat mijn eigen leefomgeving in de stad Nijmegen groener en groener wordt. Er komen meer parken bij, de eetbare tuinen schieten als paddenstoelen uit de grond, schoolpleinen worden groener en er worden op geschikte plekken in de stad steeds meer bomen geplant. En dat resulteert niet alleen in een groener en mooier leefmilieu maar zorgt ook voor een gezond leefklimaat. Deze ontwikkeling wil ik graag stimuleren door zelf midden in het groen te gaan werken.

Wie ben ik?
Ik ben Vera Lebens en videomaker (ZZP’er) van beroep. Als ik mezelf zou moeten kernschetsen, zou ik zeggen: ik ben iemand met groene vingers, houd van hard en handmatig werken en ben hierbinnen doel- en precisiegericht. Graag laat ik mijn handen wapperen in de buitenlucht, naar aanleiding van de wensen van mijn opdrachtgever om tot een mooi resultaat te komen.

Ik ben van mening dat mijn persoonlijke kwaliteiten voldoen aan de eisen die dit werk met zich mee brengt. Ik ben een stabiele persoonlijkheid met een accurate en zelfstandig werkhouding en houd van sociale contacten. Ook ben ik enthousiast gemotiveerd met een bovengemiddeld verantwoordelijkheidsbesef.

In de afgelopen 3 jaar heb ik tijdens vakantieperiodes op diverse huizen, tuinen en dieren gepast. Door het hele land en met veel plezier. Het gaf me telkens weer een voldaan gevoel om aan de wensen van de mensen tegemoet te komen. En niet op de laatste plaats was het fijn voor mezelf; het buiten zijn en praktisch bezig zijn. Van hieruit is ook het idee ontstaan om hier mijn werk van te maken.

Een parttimebaan als tuinhulp is mijns inziens zeer goed te combineren met mijn huidige baan: videomaker van LYNX producties. Een agrarische baan is voor mij een welkome afwisseling naast mijn huidige werk, waarbij ik veelal binnen achter de camera/montagetafel een videofilm maak. Ik kan mijn tijd zelf indelen en zodoende de werktijden eenvoudig en flexibel aanpassen aan de functie van tuinhulp.

Voor details over mijn opleiding en werkervaring verwijs ik u graag naar mijn Curriculum Vitae, Linkedin en mijn eigen website van LYNXproducties.

Met vriendelijke groet,

Vera

Bijzonderheden

  • Aandacht voor details

Direct reageren

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Direct reageren

Op de kaart

Zoom in om meer tuinhulpen weer te geven.

Hoe het werkt?

  1. Tuinhulp Nijmegen zoeken

    De geschikte tuinhulp in Nijmegen vinden.
  2. Aanmelden

    Aanmelden om te kunnen reageren en gratis een oproep te plaatsen.
  3. Reactie sturen

    Heeft u een tuinhulp gevonden? Reageer dan. Verder afspraken maakt u met de tuinhulp zelf.

Tuinieren Nijmegen

Wil jij graag tuinieren in Nijmegen? Jij kunt je gratis aanmelden als tuinhulp!